Despre noi

Fronte Group

Suntem o companie ROMÂNEASCĂ şi avem 11 ani de experienţă în realizarea de mobilier pe comandă atât în proiecte business to business, cât şi proiecte business to consumer. Motto-ul nostru este „We dream BIG” şi am urmat acest motto încă de la începutul activităţii noastre. Ne-am inspirat de la cei mai buni, am învăţat şi am promis că vom păstra mereu cele mai înalte standarde de calitate şi design. Când zici Italia zici inevitabil design la modul general şi design şi tradiţie în producţia de mobilă, în particular. În acest moment Italia este un standard al acestui domeniu, iar noi ne dorim să fim mereu cu un pas în faţă şi să aducem în România ultimele tendițe în materie de design, materiale, finisaje, idei convenţionale sau mai puţin convenţionale, să le punem clienţilor noştri la dispoziţie cele mai bune soluţii pentru mobilarea magazinelor și spațiilor comerciale, la cele mai bune costuri.

Misiune

Partenerul potrivit, la momentul şi locul potrivit, într-un proiect de mare importanţă din viaţă ta! “Made-to-measure” este un concept care sună sofisticat, de care oamenii se tem din cauză că ar fi un serviciu premium. Nu zicem că nu este aşa, ba dimpotrivă, un spațiu comercial mobilat made-to-measure se apropie de perfecţiune, la fel cum un costum realizat după acest principiu cade perfect pe formele celui care îl poartă. Ne dorim ca cei care ne trec pragul să se simtă confortabil, să primească toate informaţiile de care au nevoie şi să aibă încredere în noi, pentru că drumul pe care îl vom parcurge împreună este unul în care ai nevoie de un specialist, de cineva care să ofere consultanţă, suport, transparenţă, calitate, design şi cel mai bun raport calitate-preţ.

Echipa

Oana – Sales Department Manager

Oana – Sales Department ManagerMereu cu zâmbetul pe buze și gata să ajute pe oricine, Oana este un membru de bază al echipei Fronte. Inițial junior în departamentul de vânzări, datorită determinării ei și pasunii pentru tot ceea ce face, Oana a acumulat multă experientă, astfel încât a ajuns să cooroneze acest department, astfel incat experienta fiecarui client la Fronte sa fie ireprosabila.

Deci da, este ocupată all day long. Dar chiar și așa, motto-ul ei este: “Work hard every day, learn something new every day and, of course, wear fabulous shoes every day!”


Andreea – Furniture Designer & Sales Consultant

Andreea – Furniture Designer & Sales ConsultantShowroom-ul nostru este un loc cald și primitor. Vei simți asta de cum vei intra și vei fi întâmpinat de Andreea, sales consultant, absolventă a facultății de arhitectură. Împreună cu ea veți stabili în linii mari care sunt caracteristicile proiectului pe care ți-l dorești, vei primi informații despre mobilierul prezent în showroom și îți va oferi toate detaliile legate de accesorii sau finisaje. Fiind o fire extrem de comunicativă și deschisă, vei vedea că orice nelămurire ai, Andreea îți va răspunde pe loc.

Motto-ul ei: ”Make it simple, but significant!”


Florentina – Furniture Designer & Sales Consultant

Florentina - Furniture Designer & Sales ConsultantEchipa de vânzări nu ar fi completă fără Florentina. Pasionată de arhitectură și de design, ea îți va oferi consultanță și te va ajuta să decizi asupra proiectului de mobilare pe care urmează să îl realizăm împreună. Veți discuta despre măsurători, despre caracteristicile materialelor, despre culori, despre frezări sau accesorii, precum și despre oferta financiară.

Motto-ul ei: “Don’t stop until you’re PROUD!”


Cornel – Senior Architect

Cornel - Senior ArchitectDeși e pasionat de pilotaj, suntem foarte siguri de faptul că atunci când lucrează la un proiect, Cornel nu va desena “avioane”. Foarte atent, ordonat și creativ, Cornel este unul dintre colegii noștri responsabili cu proiectarea mobilierului și face acest lucru cu pasiune și dedicare.

De asemenea, este omul nostru de bază atunci când vine vorba de ieșit in oraș – el știe cele mai bune locuri în care se mănâncă burgeri.
Motto-ul lui: “It always seems impossible, until it is done!”


Liviu – Furniture Designer

Liviu - Furniture DesignerLiviu s-a alăturat de curând echipei noastre și a adus cu el multă energie, chef de lucru, de învățat, și mai ales pasiune pentru realizarea mobilierului pe comandă și dorința de a evolua.

Motto-ul lui: “Fall in love with the process and the results will come”


Cătălina – Operational Manager

Cătălina – Operational ManagerCând nu discută cu clienții la telefon, pe mail sau în showroom…. mmm, înseamnă că nu este la birou!

100% dedicată și pasionată de acest domeniu, Cătălina este cea care are toate răspunsurile la întrebările clienților nostri și le oferă mereu cu zâmbetul pe buze și cu profesionalism.

Motto-ul ei este: “Work hard everyday, learn something new everyday and, of course, wear fabulous shoes everyday!”

Fronte Group
CV Proiecte