Servicii

Imaginea business-ului tău se creează ca urmare a îmbinării mai multor factori – de la elemente de identitate şi valori, până la limbaj, stil de comunicare şi interacţiune finală cu angajaţii companiei sau cu publicul vizat de business. Felul în care arată spaţiul de lucru sau de expunere a produselor tale reflectă în mare măsură imaginea business-ului tău, acesta fiind motivul pentru care ar trebui să acorzi o atenţie deosebită amenajării spaţiilor de lucru sau comerciale.

Fronte Design furnizează o gamă largă de servicii care vin în întâmpinarea nevoilor tale specifice în ceea ce priveşte amenajarea spaţiilor de lucru sau de expunere şi alinierea lor la cele mai recente trenduri.

De la mobilier de birou la standuri de prezentare, de la faţade de sticlă şi compartimentări interioare la hale metalice, noi te vom ajută că businessul tău să arate exact aşa cum ţi-ai imaginat. Configuraţii nelimitate pot fi executate pentru a satisface cerinţele clienţilor şi pentru a contribui la viitorul succes al afacerii.

Oferim servicii complete de la elaborarea conceptului şi proiectarea mobilierului commercial, până la amenajarea şi mobilarea spațiilor comericale.

Mobilier Showroom

Oferă clienţilor tăi o experienţă cât mai plăcută în momentul în care interacţionează cu produsele pe care le oferi. Fie că abordezi un stil minimalist, modern sau unul clasic, tradiţional putem transforma spaţiul de care dispui astfel încât să reflecte universul conceptual specific business-ului, dar designul propus să fie în egală măsură ergonomic şi funcţional. Relizam la comandă vitrine şi gondole expunere, vitrine showroom, rafturi şi standuri de prezentare.

Mobilier magazin optică

Un magazin de optică trebuie să inspire încredere, profesionalism, să fie un mediu prietenos în care cei care intră vor simţi că au luat cea mai bună decizie. Fie că este un magazin de optică ce are doar spaţiu de vânzare, sau este unul complet, dotat cu spaţiu de consultaţii, te putem ajuta să alegi cea mai bună varianta de amenajare, potrivită nevoilor tale.

Mobilier Office

Dă viaţă şi personalitate spaţiului în care lucrezi şi oferă angajaţilor tăi un mediu cât mai plăcut şi confortabil. Mobilierul office produs de noi cuprinde o gama largă de produse: de la birouri directorale şi spaţii individuale de lucru, birouri tip call-center, cu mai multe posturi sau spaţii comune de lucru, la sisteme de depozitare şi arhivare, mobilier pentru săli de conferinţe sau alte spaţii business.

Mobilier HORECA

Furnizăm soluţii unice care respectă ideile, spaţiul dar şi bugetul de care dispui. Indiferent de ce univers doreşti să creezi în restaurantul, cafeneua sau hotelul tău, confortul clienţilor trebuie să fie pe primul rând, iar spaţiul să contribuie la crearea unui atmosfere cât mai plăcute. Pe noi te poţi baza în proiectarea şi realizarea unui mobilier de 5*.

Mobilier Farmacii

Ţinem cont de diversitatea produselor şi de nevoia de depozitare, dar în acelaşi timp de crearea unui spaţiu confortabil şi plăcut pentru cei care treg pragul unei farmacii. Optimizează spaţiul folosind compartimentări gândite smart, care să asigure accesul rapid al angajaţilor la produse, dar şi display-ul şi accesul clienţilor la informaţii şi produse.

Mobilier Saloane înfrumusețare

Atmosfera din interiorul unui salon de înfrumuseţare conteza la fel de mult că şi calitatea serviciilor. Mobilierul confortabil atât pentru client, dar şi pentru personalul care lucreză în salon asigură un mediu plăcut, în care cei care au intrat se vor întoarce cu plăcere. La fel de importante sunt şi spaţiile de depozitare, gândite cât mai ergonomic. Spaţiile de display trebuie de asemenea proiectate astfel încât să aibă un impact cât mai mare asupra publicului – să fie vizibile şi atrăgător prezentate -, dar să fie în egală măsură accesibile personalului care le întrebuinţează zilnic.

Mobilier Cabinete individuale

În funcţie de specificul domeniului tău de activitate, putem găsi soluţii creative şi inventive pentru amenjarea spaţiului.

Mobilier Spitale & Centre de îngrijire

Scopul nostru este să oferim calitate, comfort şi cele mai bune soluţii de mobilier pentru asigurarea stării de bine atât a personalului medical, dar mai ales a pacienţilor din spitale sau centre de îngrijire.

Fronte Group
CV Proiecte